Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

Τί είναι το Nemesis Group;

Το κέντρο ΝΕΜΕΣΙΣ/ Nemesis group είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγγεγραμμένο στα Μητρώα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με νόμιμη υπόσταση και εκπροσώπιση από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στόχος μας είναι η Ολιστική Φροντίδα των ανθρώπων που ζητούν τη στήριξή μας.

Η υποστήριξή μας αφορά ενήλικες και παιδιά, καθώς και τους φροντιστές αυτών. 

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με Καρκίνο, Αυτοάνοσα Νοσήματα, Ψυχικές Παθήσεις και ΑμεΑ.

Στο κέντρο μας θα βρείτε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες, φιλανθρωπικές δράσεις, ενημερωτικά άρθρα και μία μεγάλη ποικιλία σε προιόντα.

10

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

15

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

10000

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Γιατί “Νέμεσις”;

Ιστορικά, η «Νέμεσις» ήταν αρχαία θεότητα και η προσωποποίηση της «Θείας Δίκης». Ως θεότητα απέδιδε την δικαιοσύνη και την ευτυχία σε όσους είχαν αδικηθεί από διάφορες καταστάσεις.

Η διάγνωση  ‘‘έχεις καρκίνο’’, στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων μοιάζει με ένα τέρας που είναι αδύνατο να το νικήσει κάποιος. Με έναν αντίπαλο που ακόμα κι αν παλέψεις μαζί του, μπαίνεις σε μια άνιση μάχη που κάποια στιγμή θα χάσεις. Με έναν εφιάλτη που ποτέ δεν θα σε αφήσει να γαληνέψεις στον ύπνο σου. Με μία νόσο επάρατη που σχεδόν πάντα οδηγεί στον θάνατο.

Στην προσπάθεια μας να σπάσουμε την αλυσίδα των σκέψεων αυτών, στόχος μας είναι να κατανοήσουμε ότι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι άλλη μία νόσος που άδικα τη βιώνει κάποιος, αλλά μπορεί να νικηθεί.

Την μάχη που δίνει ο κάθε ασθενής για να κερδίσει την άδικη αυτή νόσο, που λέγεται «Καρκίνος», έρχεται να στηρίξει και να δικαιώσει το κέντρο «ΝΕΜΕΣΙΣ».

Με γνώμονα λοιπόν ότι ο καρκίνος είναι μία άδικη νόσος που προσβάλλει τους ανθρώπους και τους φέρνει αντιμέτωπους με την εξαθλίωση της υπόστασής τους, το κέντρο «Νέμεσις» είναι εδώ για να αγκαλιάσει τους ογκολογικούς ασθενείς και μαζί να φτιάξουμε τη δίκαιη ζωή που αξίζουν!