ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR

Σας περιμένουμε όλους με χαρά ώστε να στηρίξουμε για άλλη μια φορά τους μικρούς μας ήρωες!
Status

(Η δράση βρίσκεται σε εξέλιξη)

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar που διοργανώθηκε από το Σωματείο μας σε συνεργασία με τον Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
Η φιλανθρωπική μας δράση, προσέλκυσε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι στήριξαν με μεγάλη χαρά τον ιερό σκοπό μας.
Ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις παροχές του Σωματείου μας, για το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ενώ αγόρασαν χειροποίητες #λαμπάδες σε υπέροχα σχέδια για μικρούς και μεγάλους, κοσμήματα, βιβλία και άλλα μοναδικά προιόντα που δημιουργήθηκαν για να στηρίξουν το #bazaar μας.
Το Σωματείο μας και οι συναρμόδιοι φορείς της δράσης θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν τον σκοπό της!
Βαθύτατη ευγνωμοσύνη στο ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου και συγκεκριμένα στο Δήμαρχο Κλεάνθης Μανδαλιανός Kleanthis Mandalianos για τη δωρεάν παραχώρηση του υπαίθριου χώρου στην Πλατεία Ευόσμου καθώς και στους χορηγούς μας Γιώργος Αθανασιαδης , Raferi Digital , Xara Gouvra .
Επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους και στήριξη τους:
Τον Κο Σαουλίδης Αντώνης Υποψήφιο Βουλευτή Α’ Θεσ/νίκης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
Γιώργος Κομνηνός Υποψήφιο Βουλευτή Α’ Θεσ/νίκης Ελληνική Λύση
Την κα Φεβρωνία-Φαίη Τύρη Υποψήφια βουλευτή ΝΔ
Την κα Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου Υποψήφια Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης ΝΔ – Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
Την κα Μελίνα Μαρία Δερμεντζοπούλου – Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης
Τον Κο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας – Konstantinos P. Gioulekas Βουλευτής ΔΝ και Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών υποθέσεων
Την κα Xenia Sapanidou , υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
Υπενθυμίζουμε ότι τα #έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται σε εξοπλισμό ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Την Πέμπτη 20 Απριλίου ξεκίνησε η διανομή των εσόδων από το Φιλανθρωπικό Bazaar που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο μας στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου 2023 στην Πλατεία Ευόσμου, του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
Πρώτος σταθμός, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης που βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που βιώνουν τον Καρκίνο επί 30 συναπτά έτη.
Ο Πρόεδρος, Γιάννης Σαριδάκης και μέλη του Δ.Σ. παρέλαβαν τη χρηματική Δωρεά του Σωματείου μας, η οποία δόθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου.
Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας στηρίζει σε συστηματική βάση τα μέλη του Συλλόγου και θα συνεχίσει να το κάνει, διότι ο Καρκίνος είναι άλλη μία ασθένεια που μπορεί να νικηθεί!
Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας και φυσικά τον ιερό σκοπό μας!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ

Για άλλη μία χρονιά, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε την πόρτα της ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ που στεγάζεται στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Nemesis group και Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στα πιο δυνατά και μάχιμα παιδιά του κόσμου!
Τα γενναία παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, παρέλαβαν τα δώρα τους από το προεδρείο και τα μέλη των ΔΣ των δύο Φορέων, δίνοντας μας την ευκαιρία να τους δείξουμε ότι είμαστε πάντα στο πλευρό τους!
Εκτός από τα παιχνίδια, ακόμη ένα πολύτιμο δώρο ήταν η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και καινούργιος ρουχισμός, τα οποία συγκεντρώθηκαν από το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων, ο οποίος στηρίζει συστηματικά το κοινωφελές έργο μας και στέκεται αρωγός σε κάθε δράση μας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη στήριξη και πίστη προς το Σωματείο μας!
Ο ιερός σκοπός μας που αποτελεί έναν από τους λόγους της ίδρυσής μας, συνεχίζεται δυναμικά, παραμένοντας δίπλα σε όλα τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον Καρκίνο!

    Στείλτε μας μήνυμα