ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ»

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ»

Φέτος τα Χριστούγεννα τα Μαγικά φτερά της Νέμεσης, ταξιδεύουν την ίδια και τον αγαπημένο της φίλο Άγγελο, για να πουν την ιστορία τους, στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Εγκεφάλου Παιδιού και Γονέα “Brain the Game”.

Δύο τόσο ξεχωριστά και διαφορετικά πλάσματα, θα βρεθούν στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν ΜΑΖΙ για το πολυτιμότερο αγαθό….. την ίδια τη ΖΩΗ!!!

Οι ήρωες της ιστορίας μας, μας δείχνουν πως η Αγάπη και η αληθινή φιλία μπορούν να νικήσουν τα πάντα!!!

Ελάτε μικροί και μεγάλοι, να γνωρίσουμε τους ήρωες μας και μέσα από την ιστορία τους, να δυναμώσουμε τα φτερά μας, νικώντας όλους τους φόβους μας και κάθε είδους πρόβλημα,  γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα….!

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί:

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 6.00 – 8.00 μμ

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εγκεφάλου Παιδιού και Γονέα “Brain the Game”.

Παπανικολάου 150δ, 1ος όροφος, Πεύκα

 

Η Παρουσίαση αφορά τόσο τους λιλιπούτειους φίλους μας, όσο και τους κηδεμόνες στους οποίους θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία για την ποιότητα ζωής των παιδιών μας, με βάση την ολιστική προσέγγιση/φροντίδα! 

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Στο χώρο θα υπάρχουν το βιβλίο και σχετικά προϊόντα, όπου τα έσοδα διατίθενται για την ενίσχυση του έργου μας, ενώ μέρος των εσόδων από προϊόντα του Βιβλιοπωλείου του Κέντρου Εκπαίδευσης, θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό! 

 

Σας περιμένουμε όλους!!!!!!!!