Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου σε Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας και Επιστημονική Ομιλία για τον Παιδικό Καρκίνο

Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου σε Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας και Επιστημονική Ομιλία για τον Παιδικό Καρκίνο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση μας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2021 – 2023, ύστερα από την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να παρουσιάσουμε το Παιδικό μας Βιβλίο και να μιλήσουμε ανοιχτά για τον Παιδικό Καρκίνο
Η επιθυμία των γονέων του Σχολείου να παρουσιάσουμε την πραγματική ιστορία των ηρώων του βιβλίου μας και να αναπτύξουμε θέματα που αφορούν τον Καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, μας γέμισε χαρά και για μία ακόμη φορά η οικογένεια της ΝΕΜΕΣΙΣ ταξίδεψε για να μοιράσει γνώσεις, χαμόγελα και αισιοδοξία για τις μάχες που κερδίζουμε σε δύσκολες ασθένειες.
Μαζί με τους γονείς και τα παιδιά, μιλήσαμε για τις αξίες της Αγάπης, της Φιλίας, της Αλληλεγγύης, της Διαφορετικότητας και φυσικά για τη δύναμη της Πίστης ότι μπορούμε να βγούμε νικητές από μία δύσκολη περίοδο της ζωής μας, αρκεί να το παλέψουμε!
Παράλληλα, οι γονείς ενημερώθηκαν διεξοδικά για τη νόσο, καθώς πρόκειται για μία πολυπαραγοντική ασθένεια, για τους τρόπους διαχείρισης όταν χτυπήσει την πόρτα μας και τι μπορούμε να κάνουμε για μία καλύτερη ποιότητα ζωής!
Οι μικροί μας φίλοι, άκουσαν με μεγάλη προσοχή την ιστορία του Άγγελου και της φίλης του της Νέμεσης, αποκομίζοντας ένα ισχυρό μάθημα ζωής να μην τα παρατάμε ποτέ στα δύσκολα!
Ζωγραφική, παιχνίδι και δώρα στα παιδιά μας, έκλεισαν αυτή την υπέροχη συνάντηση!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη στήριξη και την ευκαιρία που μας έδωσε ο Σύλλογος Γονέων να αναφερθούμε στο έργο μας και τη σπουδαιότητα του ιερού σκοπού μας, που όπως είναι ήδη γνωστό, έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου μας, αλλά και σχετικών προϊόντων με αυτό, διατίθενται σε υγειονομικό και αναγκαίο εξοπλισμό Ογκολογικών Μονάδων Παίδων και Φορέων Παιδικής Προστασίας.
Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τη σελίδα του Pliroforiodotis.gr – Πληροφοριοδότης για την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει την παρουσίασή μας.
Κλείνοντας την παρουσίαση της η Πρόεδρος του κέντρου μας κα Ελένη Παπαστεργίου τόνισε τη σημαντικότητα που έχει να ακούμε τα παιδιά μας όταν αυτά ζητάνε επίμονα τη βοήθεια μας σε οποιαδήποτε δυσκολία, ώστε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερες μάχες, όταν αυτό χρειαστεί!