Παράδοση Δώρων στο ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

Παράδοση Δώρων στο ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

Η μαγική στιγμή είχε φτάσει, η πράξη αγάπης για τα παιδιά μας ξεκίνησε, γεμίζοντας μας με αμέτρητα συναισθήματα. Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη δώρα, αγάπη, ενθουσιασμό, και συγκίνηση, μια εβδομάδα που έφτασε στον προορισμό της με την παράδοση των δώρων στα μικρά μας πλάσματα, τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ της ΖΩΗΣ.

 

Η χαρά μας δεν περιγράφεται για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των φορέων που συνέβαλαν στη συλλογή των δώρων. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους. Το “έλκηθρο” μας έκανε ατελείωτα δρομολόγια, με τους ανθρώπους να μας λένε συνεχώς: “έχουμε ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ για τα παιδιά σας, η κούτα ξαναγέμισε”. Θα ταξιδέψουμε από άκρη σε άκρη για να φέρουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που μάχονται για τη ζωή.

 

Στην παράδοση των δώρων συμμετείχε και ο συνοδοιπόρος σύλλογος Βενιαμίν – Σύλλογος Προστασίας Παιδιών. Όταν άκουσαν για τη διανομή δώρων, ήταν αμέσως δίπλα μας, συμμετέχοντας και αυτοί στη συλλογή. Ενωμένοι, προσφέραμε αγάπη. Μάλιστα, μας επισκέφθηκε και ο ιδρυτής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ο κύριος Χάρης Αναστασίου.

 

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα που πρόσφεραν τα δώρα τους:

THEFIXERS για τα virtual reality και τις τεχνολογικές συσκευές,

Blue Stripes – Jewelry & more και το #stauvoulas_creation για τις υπέροχες δημιουργίες,

Παιδής γυναικεία ενδύματα για τα ενδύματα υψηλής ποιότητας,

το κατάστημα #zen_fashionet ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ για τα πρακτικά ενδύματα,

Brain The Game Μυρσίνη Σκούρα για τις ευχετήριες κάρτες, και

Στέργιος Καλόγηρος Βεργίνα τηλεοράση  για τις 100 τυχερές σακούλες.

 

Η Πρόεδρος μας, Ελένη Παπαστεργίου, έδωσε μια ευχή στη διοίκηση της Μονάδας, στην κα Παπακωνσταντίνου και στην κα Κοταρίδου: “να γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους οι μαχητές μας μακριά από κάθε ασθένεια και καλή δύναμη στους ίδιους”. Και τέλος, η οικογένεια της ΝΕΜΕΣΙΣ και του ΒΕΝΙΑΜΙΝ φέτος πήρε το ομορφότερο δώρο: τα χαμόγελα στα χείλη των παιδιών μας.

 

#παιδιά

#δώρα

#Χριστούγεννα