ΠΑΟΚ και 424 ΓΣΝΕ έπαιξαν μπάλα για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

ΠΑΟΚ και 424 ΓΣΝΕ έπαιξαν μπάλα για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

 

Σε κλίμα συγκίνησης και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αγάπης, μεταξύ των παλαίμαχων παιχτών του ΠΑΟΚ και της ερασιτεχνικής ομάδας του 424 ΣΓΝΕ.

 

Ο Αγώνας αποτέλεσε την τελετή λήξης της Καμπάνιας Αγάπης που διοργάνωσε το Σωματείο ΝΕΜΕΣΙΣ με σύνθημα «Cancel Cancer – Διαψεύδουμε τον καρκίνο και χαράζουμε ξανά τη ζωή των παιδιών μας από εκεί που την άφησαν» για το μήνα Σεπτέμβριο, Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας.

 

Με μεγάλη χαρά, παλαίμαχοι θρυλικοί παίχτες του Δικεφάλου του Βορρά και αξιόλογοι παίχτες της ομάδας του 424 δέχτηκαν να μπουν στο γήπεδο παίζοντας μπάλα για τα παιδιά μας με μοναδικό τρόπαιο, το όραμα της ΝΕΜΕΣΙΣ, τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και αυτοάνοσα νοσήματα .

 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για έναν ιερό σκοπό που ο μόνος αντίπαλος ήταν ο καρκίνος της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Πρόεδρος της ΝΕΜΕΣΙΣ, κυρία Ελένη Παπαστεργίου, «ο αγώνας αυτός δεν έχει αντίπαλες ομάδες, ενώ το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε ο καθένας με τον τρόπο του είναι να νικήσουμε τον καρκίνο που πλήττει τα παιδιά.».

 

Κατόπιν έκκλησης από την Προέδρο της ΝΕΜΕΣΙΣ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των στελεχών των ενόπλων δυνάμεών μας, που έπεσαν στο καθήκον ενώ παρευρίσκονταν  στη Λιβύη για ανθρωπιστική βοήθεια.

Ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του αγώνα, το Σωματείο μας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να  παρευρίσκεται στο γήπεδο Ασθενοφόρο του 424 ΓΣΝΕ και Κλιμάκιο του Τμήματος Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με στόχο την εγγραφή ατόμων στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, καθώς και να δοθεί δείγμα για ένα από τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ, το οποίο έχει διαγνωστεί με λευχαιμία και κατοικεί στην περιοχή της Ευκαρπίας, όπου διεξήχθη ο Αγώνας.

 

Μετά το πέρας του αγώνα, ακολούθησε βράβευση και η παράδοση τιμητικής πλακέτας στις ομάδες που συμμετείχαν, στον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας «Νίκη Ευκαρπίας», ο οποίος παραχώρησε το γήπεδο και φυσικά στη Διοίκηση του 424 ΓΣΝΕ.

Κλείνοντας αυτόν τον υπέροχο αγώνα ζωής, να σημειώσουμε ότι το γήπεδο επισκέφτηκαν πάνω από 300 άνθρωποι , ενώ το σύνολο των δειγμάτων έφτασε στα 120 άτομα.

 

Η Πρόεδρος του Σωματείου μας, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, τόνισε τη σημαντικότητα της τράπεζας δοτών μυελού των οστών, την αξία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, ενώ έκλεισε τη βραδιά αναφερόμενη στη φιλοσοφία της ότι «ακόμη και ένα παιδί να κερδίσει τη μάχη, για εμάς είναι μία τεράστια νίκη!».

Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη προς όλους του φορείς που στήριξαν τον αγώνα μας μέσω χορηγιών, των ραδιοφωνικών σταθμών και των ηλεκτρονικών εφημερίδων/site που μετέδωσαν με σεβασμό την Εκστρατεία Αγάπης.

 

Χορηγοί/Υποστηρικτές:

ΠΑΟΚ

424 ΓΣΝΕ

Αθλητική Ακαδημία Νίκης Ευκαρπίας

 

Ραδιοφωνικοί Σταθμοί/ Ηλεκτρονικά site:

https://inpaok.com/788515/oi-palaimachoi-tou-paok-paizoun-bala-gia-kalo-skopo/

https://www.metrosport.gr/simantiki-protovoylia-apo-ti-nemesis-stirizei-atoma-me-provlimata-ygeias-836195

https://www.paok24.com/podosfairo/442246/palaimachoi-paok-agonas-agapis-gia-kalo-skopo/?fbclid=IwAR1CUrWQb15LSF26Cp3JZuJjJw7s8i6Nvhj6sOe77UlDijiUqw8IZGA4FIA

https://seleo.gr/thessaloniki/thessaloniki-kampania-agapis-gia-ton-paidiko-karkino/?fbclid=IwAR232LQiFk8J2cCS6vxgvmSDaFXn50_fz_0cATmccBAKA6-JAS00VebYMxg

https://paokday.gr/podosfairikos-agonas-gia-kalo-skopo/

https://nevronas.gr/cancel-cancer-quot-kampania-agapis-gia-ton-paidiko-karkino/?fbclid=IwAR3yN4NckfWtk8FNRh8O0C_lbgSvPI91NQcjpX1np9uDpxOfqdOR-va0JCo

https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2256564/paok-kai-424-gsne-paizoyn-mpala-gia-ta-paidia-tis-nemesis

https://www.forzaonline.gr/news/oi-palaimachoi-tou-paok-paizoun-gia-kalo-skopo/

https://skgsports.gr/backstage/paok-kai-424-g-s-n-e-paizoyn-mpala-gia-ta-paidia-tis-nemesis/?fbclid=IwAR3R1nuomwAkOc8JY-iArl2WuByKO6sN3m8ipKy1VYQZFVPREsR4HbeZ4eE

https://www.sdna.gr/podosfairo/1122451_eleni-papastergioy-sto-sdna-oi-palaimahoi-toy-paok-paizoyn-mpala-gia-ta-paidia

https://www.metrosport.gr/paok-kai-424-g-s-n-e-mia-grothia-gia-ta-paidia-tis-nemesis-838986

https://www.youtube.com/live/BGBcSotmnCs?si=E_JolexFYmqbjA9z

https://www.kranosgr.com/424-%ce%b3-%cf%83-%ce%bd-%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bf%ce%ba-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9/?fbclid=IwAR2BBzGJOq-rVTtmNmmKQYdXC8Q086Zgfvqe63cvH66a120AzHOPr2XpIAE