ΠΑΟΚ και 424 Γ.Σ.Ν.Ε παίζουν μπάλα για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

ΠΑΟΚ και 424 Γ.Σ.Ν.Ε παίζουν μπάλα για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

Το σωματείο μας για το μήνα Σεπτέμβριο, μήνας ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, ξεκίνησε Εκστρατεία Αγάπης με σύνθημα: «Cancel Cancer – Διαψεύδουμε τον Καρκίνο, χαράζουμε ξανά τη ζωή των παιδιών από εκεί που την άφησαν» οργανώνοντας εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση του έργου μας και του οράματός μας.

Μία από τις εκδηλώσεις μας είναι ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αγάπης στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Θρυλικοί παλαίμαχοι παίχτες του ΠΑΟΚ και η ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. έρχονται αντιμέτωποι και δίνουν τον δικό τους Αγώνα Αγάπης, τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβριου 2023 και ώρες 18.00 – 20.00 στο Δημοτικό γήπεδο Νίκης Ευκαρπίας(Χρ. Σμύρνης 4 – Ευκαρπία).

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο όραμα της ΝΕΜΕΣΙΣ που αφορά τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και αυτάνοσα νοσήματα. 

 

 

Την ίδια ημέρα, δίνουμε ακόμη έναν αγώνα για ένα γενναίο παιδί της ΝΕΜΕΣΙΣ και της Ευκαρπίας.

Ο δικός μας Γιώργος, ο 15χρόνος αθλητής από την Ευκαρπία δίνει μάχη με τη λευχαιμία κι εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα του όπως σε όλα τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό, Κλιμάκιο του τμήματος Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται μαζί μας ώστε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τη σπουδαιότητα του να γίνουμε δότες μυελού των οστών και να εγγραφούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε στα αντίστοιχα μητρώα.

Ταυτόχρονα, θα γίνει λήψη δείγματος για ενδεχόμενη συμβατότητα με τον 15χρονο ήρωα!

 

Ελάτε μαζί μας, να αποδυναμώσουμε το φόβο και να δυναμώσουμε τον αγώνα για τη  ζωή των παιδιών μας!