Η ΝΕΜΕΣΙΣ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΝΕΜΕΣΙΣ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Σωματείου μας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Πλήθος κόσμου που επισκέφτηκε τη ΔΕΘ, ενημερώθηκε για το έργο και τις δράσεις μας, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να εγγραφούν στο μητρώο των εθελοντών μας, ώστε να προσφέρουν αφιλοκερδώς σε διάφορους τομείς.

 

Εκτός από την ενημέρωση των συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του παιδικού μας βιβλίου «Το Μαγικό Φτερό της Νέμεσης», το οποίο έγραψε η Πρόεδρος του Σωματείου μας και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Μέρος των εσόδων από την πώληση του διατίθενται σε υγειονομικό και προσωπικό εξοπλισμό ογκολογικών μονάδων παίδων και φορέων παιδικής προστασίας.

Το βιβλίο μας παρουσιάζεται τόσο στη σχολική κοινότητα όσο και στους γονείς των παιδιών, με στόχο την απομυθοποίηση ότι ο καρκίνος αποτελεί επάρατη νόσο και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα αλληλοβοήθειας σε όσους το χρειάζονται!

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με συλλόγους και φορείς που τα μέλη του είναι ΑμεΑ και συζητήθηκε το θέμα συνεργασίας για τη φροντίδα των ανθρώπων αυτών.

 

Η εμπειρία μας στη ΔΕΘ, έκλεισε με τη γλυκιά ανάμνηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για όλους όσους το έχουν ανάγκη!