Ένα σπίτι γεμάτο Αγάπη για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

Ένα σπίτι γεμάτο Αγάπη για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

Με γνώμονα τη φιλοσοφία της ΝΕΜΕΣΙΣ να στηρίζει πολύπλευρα τόσο τους ασθενείς της, όσο και τους φροντιστές αυτών, προχώρησε στην αναζήτηση ενός οικείου χώρου για τη φιλοξενία των οικογενειών που έρχονται για θεραπεία από απομακρυσμένες περιοχές.

Ένα σπίτι γεμάτο Αγάπη για τα παιδιά της ΝΕΜΕΣΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους

Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους

Σε αυτή την αναζήτηση, η Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά της και διέθεσε δωρεάν ένα όμορφο διαμέρισμα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Τόσο οι ασθενείς όσο και οι φροντιστές τους, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία όταν απαιτείται να ταξιδέψουν μακριά από την πόλη διαμονής τους για θεραπείες και τους αξίζει ένας φιλόξενος χώρος γεμάτος αγάπη και ζεστασιά.

Το σπίτι της ΝΕΜΕΣΙΣ, με την ευγενική χορηγία από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, είναι ένας ζεστός χώρος που μπορεί να φιλοξενηθεί τόσο ο ασθενής όσο και η οικογένειά του μέχρι να ολοκληρωθούν οι θεραπείες, προσφέροντας ποιότητα ύπνου, ατομικής υγιεινής, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Η φιλοξενία διαρκεί όσες μέρες απαιτούνται για να ολοκληρωθούν οι θεραπευτικές διαδικασίες.

Η οικογένεια της ΝΕΜΕΣΙΣ είναι βαθύτατα ευγνώμων για τη δωρεά αυτή και περιμένει με μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει όσες περισσότερες οικογένειες μπορεί, χαρίζοντας Αγάπη, δύναμη, ελπίδα και ένα σπίτι όπως αξίζει σε κάθε οικογένεια που δίνει μία σπουδαία μάχη!

Σε περίπτωση που είστε ασθενής ή οικογένεια και χρήζει να εγκατασταθείτε στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τις θεραπείες σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας για να φτιάξουμε ένα οικείο περιβάλλον γεμάτο αγάπη και θαλπωρή.

Αναζητήστε μας:

Ελάτε ΜΑΖΙ να χαράξουμε τη ζωή μέσα από τη Θαλπωρή ενός σπιτιού γεμάτο Αγάπη!