Δέσποινα Παπαστεργίου

  • Πτυχία

    • BSc Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (2006)
    • Κλινικής Διατροφολογίας
    • Αντιμετώπιση Χρόνιων παθολογικών καταστάσεων

  • Προσόντα

    • Αντιμετώπιση Χρόνιων παθολογικών καταστάσεων με γνώμονα την υγιεινή διατροφή

Η Δέσποινα Παπαστεργίου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙΘ το 2006. Έχει μετεκπαιδευτεί στον Ποιοτικό Έλεγχο και τη Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων, ενώ ολοκλήρωσε τη διαπίστευση της στο πρόγραμμα ISO/IEC 17025. 

Έκτοτε συνεχίζει την επιμόρφωσή της πάνω στον τομέα της, ενώ είναι ειδικευθείς στην Κλινική Διατροφολογία και την Αντιμετώπιση  Χρόνιων παθολογικών καταστάσεων.

  • Χρόνιες Παθήσεις
  • Καρκίνος
  • Παχυσαρκία
  • Διατροφικές Διαταραχές
  • Κλινική Διατροφολογία 
  • Συμβουλευτική για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την κατάλληλη διατροφική προσέγγιση
  • Εκμάθηση υγιεινού τρόπου ζωής με βάση τη διατροφή