Δελτίο Τύπου – Δώρα στα παιδιά του Σωματείου «Άσυλο του Παιδιού»

Δελτίο Τύπου – Δώρα στα παιδιά του Σωματείου «Άσυλο του Παιδιού»

 

Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο του Σωματείου μας επισκέφτηκε το Άσυλο του Παιδιού για να μοιράσει Δώρα, Αγάπη και Χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Με μεγάλη χαρά, μέλη του Δ.Σ. και εθελόντριες από το Άσυλο του Παιδιού υποδέχτηκαν την οικογένεια της ΝΕΜΕΣΙΣ, στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Σε παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών, τα οποία επωφελούνται από τις υπηρεσίες της δομής, μοιράστηκαν υποδήματα, παιχνίδια και είδη Πρώτης Ανάγκης προσαρμοσμένα στην ηλικία του κάθε παιδιού.

Οι Πρόεδροι των δύο Σωματείων, κα Ελένη Παπαστεργίου – Πρόεδρος της ΝΕΜΕΣΙΣ και η κα Φωτεινή Παπαδάμου – Πρόεδρος του Σωματείου «Άσυλο του Παιδιού», αναφέρθηκαν αντίστοιχα στο έργο και τις υπηρεσίες τους, ενώ υπήρξε διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Τέλος, η Πρόεδρος μας, αφού μίλησε για τους τρόπους στήριξης των παιδιών της ΝΕΜΕΣΙΣ, δώρισε στη Βιβλιοθήκη του Ασύλου του Παιδιού, το Παιδικό Βιβλίο που έγραψε η ίδια με τον ομώνυμο τίτλο «Το Μαγικό Φτερό της Νέμεσης», ενημερώνοντας για τις αξίες που διαπραγματεύεται η αληθινή ιστορία των ηρώων του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, το Σύλλογο Προστασίας Παιδιού ΒΕΝΙΑΜΙΝ, με τον οποίο έχουμε επισυνάψει μνημόνιο συνεργασίας, για την πολύτιμη δωρεά των υποδημάτων που προσφέραμε στα παιδιά!!!