ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Για άλλη μία χρονιά, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε την πόρτα της ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ που στεγάζεται στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Nemesis group και Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στα πιο δυνατά και μάχιμα παιδιά του κόσμου!
Τα γενναία παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, παρέλαβαν τα δώρα τους από το προεδρείο και τα μέλη των ΔΣ των δύο Φορέων, δίνοντας μας την ευκαιρία να τους δείξουμε ότι είμαστε πάντα στο πλευρό τους!
Εκτός από τα παιχνίδια, ακόμη ένα πολύτιμο δώρο ήταν η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και καινούργιος ρουχισμός, τα οποία συγκεντρώθηκαν από το Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων, ο οποίος στηρίζει συστηματικά το κοινωφελές έργο μας και στέκεται αρωγός σε κάθε δράση μας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη στήριξη και πίστη προς το Σωματείο μας!
Ο ιερός σκοπός μας που αποτελεί έναν από τους λόγους της ίδρυσής μας, συνεχίζεται δυναμικά, παραμένοντας δίπλα σε όλα τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον Καρκίνο!